Download Avast Antivirus

Avast! Antivirus este un program antivirus dezvoltat de ALWIL Software-ul A.Ş., o companie cu sediul în Praga, Republica Cehă. Acesta a fost primul lansat în 1988. Avast! se bazează pe un motor de scanare centrale, care este certificată de către ICSA Labs şi Checkmark West Coast Lab proces şi încorporează tehnologie anti-spyware, de asemenea, certificate de către Checkmark West Coast Lab proces, precum şi anti-rootkit şi auto-capacităţilor de protecţie. El / ea
este un destinatar multiplu de Virus Bulletin VB100 Award, pentru detectarea de 100% din “in-the-Wild” şi este un castigator din trecut ale Secure Cititorii Computing “Trust Award. Avast! Free Antivirus este versiunea freeware a Avast! antivirus software-ul disponibil pentru Microsoft Windows şi Linux users, în timp ce stai! Pro Antivirus este oferit pentru întreprinderi şi utilizatori care doresc suplimentare de trăsături.

Actualizările prioritare sunt livrate automat folosind actualizare PUSH ” de tehnologie în Avast! Pro Antivirus.  Avast!  Pro Antivirus, de asemenea, are o scanerului linie de comandă şi un blocant script-ul.

Protejati-va calculatorul cu sisteme antivirus.

Testati Avast Antivirus.

Site web :http://www.avast.com/free-antivirus-download


 

● Platforma: Windows XP,Vista,Win7  ● Licenta: Free ● Limitari: Nici una

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Portal web.Download,muzica,jocuri,horoscop,curs valutar,meteo portal Hoot.ro