Download Drivere Laptop Acer


Acer este o companie taiwaneză de IT înfiinţată în anul 1976. Compania este al treilea furnizor global după numărul de PC-uri vândute după HP şi Dell şi a doua după numărul de notebook-uri (mai 2008). În august 2007, Acer a cumpărat compania americană de Gateway pentru 710 milioane USD. Această mutare i-a adus acces la piaţa din SUA sub o marcă bine cunoscută şi totodată acces la retaileri de anvergură ca Best Buy şi Circuit City.Firma Acer produce calculatoare de birou, laptop-uri, asistnete personale digitale (PDA uri), servere, periferice şi servicii de e-business pentru afaceri, educaţie, guvern şi utilizatorii de acasă.
Multitech a fost fondat de către Stan Shih soţia sa fiind Carolyn Yeh şi alţi cinci oameni în 1976, în 1987 primind denumirea de Acer. Capitalul iniţial având de 25000 de $. Iniţial Acer a fost distribuitor de componente electronice şi consultant în utilizarea tehnologiilor de microprocesor. Sediul central la nivel global avea în Taiwan la oraşul Hsichih City.

Acer este o companie taiwaneză de IT înfiinţată în anul 1976. Compania este al treilea furnizor global după numărul de PC-uri vândute după HP şi Dell şi a doua după numărul de notebook-uri (mai 2008). În august 2007, Acer a cumpărat compania americană de Gateway pentru 710 milioane USD. Această mutare i-a adus acces la piaţa din SUA sub o marcă bine cunoscută şi totodată acces la retaileri de anvergură ca Best Buy şi Circuit City.Firma Acer produce calculatoare de birou, laptop-uri, asistnete personale digitale (PDA uri), servere, periferice şi servicii de e-business pentru afaceri, educaţie, guvern şi utilizatorii de acasă.Multitech a fost fondat de către Stan Shih soţia sa fiind Carolyn Yeh şi alţi cinci oameni în 1976, în 1987 primind denumirea de Acer. Capitalul iniţial având de 25000 de $. Iniţial Acer a fost distribuitor de componente electronice şi consultant în utilizarea tehnologiilor de microprocesor. Sediul central la nivel global avea în Taiwan la oraşul Hsichih City.

Site web: http://www.acer.ro/
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Portal web.Download,muzica,jocuri,horoscop,curs valutar,meteo portal Hoot.ro