Download Drivere Laptop HP


Compania Hewlett-Packard (NYSE), cunoscută şi sub numele de HP, este o companie de IT cu sediul în Palo Alto, California, SUA. Compania este specializată în producerea calculatoarelor personale, laptopuri, servere, imprimante, produse soft etc.
În 2006 compania a înregistrat încasări de 91,7 miliarde de USD, comparativ cu 91,4 miliarde la IBM, acest lucru a reflectat că HP este cel mai mare furnizor global de tehnologii. În 2007, veniturile au constituit 104 miliarde dolari SUA, acest lucru însemnând că HP este prima companie IT din istorie care a raportat venituri mai mari de 100 de miliarde de dolari SUA.
HP este cel mai mare vânzător global de calculatoare personale, depăşindu-l pe rivalul său DELL, în conformitate cu cercetările companiilor Gartner şi IDC, a raportat în ianuarie 2008, că decalajul dintre HP şi DELL s-a extins substanţial la sfârşitul anului 2007, HP fiind înainte cu 3,9% din cota parte a pieţei de desfacere. HP de asemenea acupă locul 5 în topul celor mai mari companii globale de producere a softului.

Compania Hewlett-Packard (NYSE), cunoscută şi sub numele de HP, este o companie de IT cu sediul în Palo Alto, California, SUA. Compania este specializată în producerea calculatoarelor personale, laptopuri, servere, imprimante, produse soft etc.În 2006 compania a înregistrat încasări de 91,7 miliarde de USD, comparativ cu 91,4 miliarde la IBM, acest lucru a reflectat că HP este cel mai mare furnizor global de tehnologii. În 2007, veniturile au constituit 104 miliarde dolari SUA, acest lucru însemnând că HP este prima companie IT din istorie care a raportat venituri mai mari de 100 de miliarde de dolari SUA.HP este cel mai mare vânzător global de calculatoare personale, depăşindu-l pe rivalul său DELL, în conformitate cu cercetările companiilor Gartner şi IDC, a raportat în ianuarie 2008, că decalajul dintre HP şi DELL s-a extins substanţial la sfârşitul anului 2007, HP fiind înainte cu 3,9% din cota parte a pieţei de desfacere. HP de asemenea acupă locul 5 în topul celor mai mari companii globale de producere a softului.

Site web: http://www.hp.com/
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Portal web.Download,muzica,jocuri,horoscop,curs valutar,meteo portal Hoot.ro