FileZilla


Download Free: FileZilla Client este o cruce rapidă şi fiabilă, platforma de FTP, SFTP FTPS şi client. FileZilla vă oferă o mulţime de caracteristici utile, împreună cu o interfaţă intuitivă. Bogat în conţinut Web, pe scurt, de numerar? Acest lucru gratuit, open source-aplicaţie FTP este la îndemână, dacă sunteţi în căutarea unui instrument solid să se ocupe de transferurile FTP încercaţi FileZilla. Interfaţă simplă oferă traduceri în cea mai multe limbi. Cache directoare viteze de navigare site-uri FTP, şi multiple opţiuni de conectare in deplina siguranta a se asigura că aveţi posibilitatea să mutaţi fişiere în jurul sitului fără motiv de îngrijorare.
Programul vă permite să descărcaţi sau a încărca mai multe fişiere simultan. În cazul în care latimii de banda este oarecum limitat, veţi aprecia o caracteristică ce vă permite să se adaptează automat viteze de transfer in functie de ora din zi sau data. FileZilla, de asemenea, va permite sa vizitati site-urile FTP mijlocul de transfer. Lipsa unei Task Program este compensată, în ochii noştri, printr-un filtru puternic, astfel încât să vedeţi numai fişierele de care aveţi nevoie.
În mod evident, aceasta este una dintre cele mai bune instrumente de FTP din jurul. FileZilla este o metodă rapidă şi fiabilă de client FTP cu o mulţime de caracteristici la îndemână. Aceasta susţine relua pe ambele descărcări şi încărcări, depistarea timeout, suport firewall, SOCKS4 / 5 şi sprijinul HTTP1.1, SSL, SFTP şi mai mult, toate cu o interfaţa picătură  intuitiv.

Site Web: http://filezilla-project.org/● Platforma: Windows XP,Vista,Win7  ● Licenta: Free ● Limitari: Nici una


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Portal web.Download,muzica,jocuri,horoscop,curs valutar,meteo portal Hoot.ro