ReactOS

ReactOS este un efort de a crea un înlocuitor gratuit pentru Microsoft Windows(TM) ce este compatibil cu software-ul şi hardware-ul existent!

ReactOS 0.3.11 este încă în dezvoltare (alpha stage) şi nu este gata pentru folosirea zilnică.

Puteţi ajuta ReactOS prin a spune cât mai multor persoane despre proiectdonarea unei sume către Fundaţia ReactOS sau puteţi petrece câtva timp cu proiectul ReactOS şi să contribuiţi la diferite lucruri (patchtraducereforum, etc.).

Ce este ReactOS?

ReactOS este un sistem de operare open-source gratuit, bazat pe designul arhitecturii Windows NT. Suportă aplicaţiile şi driverele existente şi este o alternativă la sistemul de operare dominant.

De ce reimplementaţi NT?

Înainte de toate, ‘Windows’-ul pe care îl ştie majoritatea este de fapt doar o parte din sistemul de operare modern Windows NT. De obicei termenul se referă la subsistemul Win32, un strat ce stă peste kernel-ul NT, oferind interfaţa către utilizator şi pentru aplicaţii.

“NT este încă prezent, cunoscut ca XP şi Vista”

Multă lume asociază ‘NT’ cu ‘WinNT 4’, dar în realitate termenul NT se referă la întreaga serie, care se întinde de la versiunea 3 până la NT5 (2000, XP, 2003) şi NT6 (Vista).
Arhitectura NT a fost realizată de către o echipă condusă de David Cutler, un fost dezvoltator al VMS. Le-a luat mai mult de 4 ani să combine cele mai bune părţi din UNIX, VMS şi OS/2 şi să creeze arhitectura NT.

Site Web: http://www.reactos.org/ru/index.html

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Portal web.Download,muzica,jocuri,horoscop,curs valutar,meteo portal Hoot.ro