Total Commander


Total Commander (fostul Wincmd) este un manager de fişiere pentru Windows similar cu Windows Explorer. Dar, Total Commander foloseste o abordare diferită: acesta are doua ferestre laterale fixe de partea cunoscut ca un manager fişiere, precum şi pentru DOS. Total Commander (fostul stiu ca Wincmd) este un inlocuitor managerul de fişiere pentru Windows Explorer. Aceasta este versiunea pe 32 de biţi pentru Windows NT/2000/XP si 95/98/ME Windows. Un pic versiune 16 este, de asemenea, disponibile. Total Commander se ocupă de arhivele ca subdirectoare. Acesta susţine arhive ZIP/ARJ/LHA/RAR/UC2/TAR/GZ/CAB/ACE, şi are un ZIP-compatibil ambalatorului interne. Funcţia de căutare permite căutarea fişierelor interiorul arhivelor, chiar şi pentru text.

O linie de comandă ajută incepand de programe cu parametri, şi un buton bar complet configurabil permite de a lansa programe şi comenzi interne. Built-in vizualizator pot arăta imagini în text, hexazecimal, binar, imagine şi format multimedia. Versiune pe 32 de biti suporta drag & drop de la şi către explorator / desktop, ştergeţi la coşul de gunoi, iar stilul Explorer meniuri contextuale / foi de proprietate. servere FTP de pe Internet pot fi accesate ca drive-urile locale. O hotlist director configurabil (marcaje) şi lista de istorie a face directorul de navigare mai uşoară. Funcţia de sincronizare permite să sincronizaţi directorul de doi copaci completă, şi funcţia de comparat arată diferenţa a două binare sau text Imagine a subliniat unul de celalalt.

Site Web: http://www.ghisler.com/● Platforma: Windows 95, 98, ME, 2000, NT, XP  ● Limitari: Nici una ● Licenta: Freeware

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Portal web.Download,muzica,jocuri,horoscop,curs valutar,meteo portal Hoot.ro